CONCEPT CITY VILLA the Garden

City Villa the Garden staat voor rust en balans. Met mijn huis als basis ontwikkel ik nieuwe concepten.

Ik woon al meer dan 20 jaar op het Johan Braakensiekhof.  Dit huis kent inmiddels mijn geschiedenis, van goede en van slechte tijden, van geluk en van verdriet. Maar altijd weer voelt dit huis als een warme deken waar het groen van de tuin en het park door de grote ramen naar binnen komt. Ik houd van dit huis om al zijn eenvoud.

Begin 2018 ben ik gestart met een Bed and Breakfast. Inmiddels is gebleken dat dit een succesvolle stap is gebleken. Gasten uit alle delen van de wereld weten mijn huis te vinden via AirBnB of Booking.com.

CITY VILLA the GARDEN biedt rust. De rust waar ieder van ons zo vaak naar smacht. De rust die je nodig hebt om je op te laden na een dagje centrum Amsterdam, om de volgende dag weer op ontdekking te gaan naar alle turbulentie van de stad.

Met mijn achtergrond als HR professional ontwikkel ik nu een concept voor mensen die op zoek zijn naar de sleutel om weer in balans te komen met zichzelf. Daarbij staat weer mijn huis centraal. In een kort verblijf in een kleine groep, niet zo ver weg van alle hectiek, jezelf herpakken en een start maken met hoe het beter kan. Ik gun je de rust en ik hoop dat je het lef hebt om er naar op zoek te gaan. Verdere details volgen…..!